Lopov htio ukrasti mobitel ženi, onda je došao bivši UFC-ov borac

Dobio šta je zaslužio

26.01.2023. 11:10
  • Podijeli:
felipe colares - lopov -instagram-63d2516e41345.webp Foto: Instagram

Felipe Colares, majstor brazilske jiu-jitse i bivši UFC-ov borac, uspio je svladati lopova koji je jednoj ženi na ulicama Brazila pokušao oteti mobitel.

Borac je lako savladao pljačkaša i uhvatio ga u polugu te ga zadržao dok nije stigla policija koja je i uhapsila mladića.

Na svom je Instagram profilu postavio video u kojem je već uhvatio pljačkaša, a uz to je napisao: "Išao sam prema automobilu, a zatim sam otišao provjeriti je li ta žena dobro. Radilo se o pljački. Prijatelji i ja vratili smo se do automobila i vidjeli smo tipa (pljačkaša). 

Nakon što smo uočili da nije naoružan, intervenirali smo i uspio sam ga zadržati na tlu uz jiu-jitsu tehnike.‘‘

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()