Kup BiH za rukometašice: Borac prijeti Hadžićima

"Jako dobro se poznajemo. Igrale smo već dva puta u prvenstvu. Uradile smo analizu, dobro smo se spremile i očekujemo pozitivan ishod"

19.05.2023. 16:01
  • Podijeli:
ŽRK Borac_ŽRK Borac-64677fbdc809e.webp Foto: ŽRK Borac

Grude, Izviđač, Hadžići ili Borac?

Koji od ovih timova će osvojiti Kup BiH za rukometašice, saznaćemo ovog vikenda, nakon finalne smotre koja će biti održana u Hadžićima.

Domaćin će protiv Banjalučanki koplja ukrstiti sutra, od 20 sati. Tri čas ranije na teren izlaze rukometašice Gruda i Izviđača. Finale je na programu u nedjelju (17).

Kup Republike Srpske, treće mjesto u netom završenoj premijejrligaškoj sezoni i ponovo izborien nastup u Evropi.

Tako trenutno izgleda sezona rukometašica Borca. Ipak, još nije kraj, jer ih za vikend očekuje novi izazov.

"Jako dobro se poznajemo sa protivnikom. Igrale smo već dva puta u prvenstvu. Uradile smo analizu, dobro smo se spremile i očekujemo pozitivan ishod. U drugom polufinalu prednost dajem Grudama, ipak su one i šampionke. Svaka čast svakome, ali ako prođemo u finale očekujem da se sa njima borimo za trofej", izjavila je gomaln ŽRK Borac Dragana Vukosavljević

Uz sve nedaće koje su ih pratile tokom sezone, Dragana ističe da su u klubu zadovoljni trećim mjestom. Za jednu poziciju su popravile prošlosezonski plasman i po treći put izborile nastup na Evro sceni, što je i bio cilj.

"Zadovoljne smo učinkom, s obzirom da smo imali dosta povreda i problema. I sezona sama po sebi je jako duga. Da smo mogle bolje, mogle smo, ali moram da kažem da smo zadovoljne i s ovim, dodala je Dragana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()