Drama dostiže vrhunac: Banjaja samo dva koraka iza Kvartarara

Popularni Peko je plasmanom na postolje najavio dramatičan finiš sezone. Razlika između Kvartarara i njega sada je samo dva poena

02.10.2022. 12:18
  • Podijeli:
Frančesko Banjaja_Tanjug-1664705866512.webp Foto: Tanjug

Vozač KTM-a Migel Oliveira pobjednik je Moto GP trke za Veliku nagradu Tajlanda na pisti Buriram.

Drugi je bio Džek Miler na Dukatiju, a treći njegov timski kolega Frančesko Banjaja koji je plasmanom na postolje najavio dramatičan finiš sezone. Jer, aktuelni šampion i lider šampionata Fabio Kvartararo je završio tek 17 i nije osvojio ni bod. Razlika između prvaka i popularnog Peka sada je samo dva poena.

U preostale tri trke u Australiji, Maleziji i Valensiji očekujemo fantastičnu borbu za titulu.

Kvartararo je od početka imao veoma loš ritam, nije uopšte uspio ni da priđe 15. poziciji i tako je nastavio lošu formu koja traje još od Holandije.

Vrijedi dodati i da je solidan bio i Aleš Espargaro koji je uprkos dugom krugu završio 11. Sada ima 20 bodova manje od Kvartarara i u nekim opcijama bi i on mogao da bude u konkurenciji za titulu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()