Čuveni bokser dobio doživotnu zabranu kupovine Bugattija

Bugatti je svojedobno dao poseban tretman i povlastice Mayweatheru kao VIP klijentu, ali sve se promijenilo

05.10.2022. 08:19
  • Podijeli:
Floyd_Mayweather_foto_Pixabay-1664950748974.webp Foto: Pixabay

Penzionisani američki bokser Floyd Mayweather Jr. (44) dospio je na "crnu listu" poznatog proizvođača automobila Bugatti nakon što je napravio pomalo nevjerovatan potez zbog koje mu je doživotno zabranjeno kupovati automobile ove kompanije.

Naime, Bugatti je svojedobno dao poseban tretman i povlastice Mayweatheru kao VIP klijentu, ali sve se promijenilo kada su saznali da je Mayweather prodao jedan od automobila za puno veću cijenu nego što ga je kupio i stavili su mu doživotni veto kupovine.

No, to ga vjerujemo previše "ne tangira" budući da slavni Amerikanac i nakon okončanja karijere još uvijek zarađuje ogroman novac od boksa.

Mayweather uveliko opravdava svoj nadimak 'Novac'. Odrađuje egzibicione mečeve protiv mnogo slabijih rivala i za to uzima ogromne cifre.

Tako je za egzibicioni meč koji je održan 25. septembra protiv Mikuru Asakura inkasirao nestvaran iznos.

On je za samo devet minuta u ringu Mayweather uzeo između 15 i 20 miliona dolara!

"Cool. Devet minuta i 20 miliona dolara. Nije loše", rekao je Floyd Mayweather, koji je zaista pravi majstor za uzimanje novca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()