Conora McGregora udario automobil dok je vozio bicikl

Upravo on je kamerom zabilježio trenutak nesreće

27.01.2023. 22:00
  • Podijeli:
Conor_biciklo_nesreca_foto_YT-63d40483c8851.webp Foto: Twitter

Čuveni borac Conor McGregor danas je doživio saobraćajnu nesreću dok je upravljao biciklom.

McGregora je za vrijeme vožnje na lokalnom putu udario bicikl, ali je Irac na svu sreću prošao bez težih povreda.

Upravo on je kamerom zabilježio trenutak nesreće, a na snimcima se vidi kako mu je bicikl doslovno uništen.

Irac se nakon udarca veoma uznemirio, a dijelovi bicikla razbacani su po putu. Kada se sve uzme u obzir stiče se dojam kako je dobro i prošao nakon svega.

Inače, on je u profesionalnoj karijeri u MMA odradio 28 mečeva i upisao 22 pobjede. Na posljednjem se suočio sa Dustinom Porierom i doživio težak lom noge.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()