Banjaluka izabrala: Najbolji Sofija i Pavle

Sjajni takmičari, koji su u godini iza nas zablistali punim sjajem i na domaćoj i na velikoj sceni, krunisani su na svečanoj ceremoniji u dvorani "Borik"

28.03.2023. 20:23
  • Podijeli:
Izbor sportiste grada Banjaluka za 2022_Una-64232de6a0ac2.webp Foto: Una

Džudistkinja Zvijezde Sofija Pajić i karatista Energije Pavle Dujaković najbolji su sportisti Banjaluke za 2022. godinu.

Sjajni takmičari, koji su u godini iza nas zablistali punim sjajem i na domaćoj i na velikoj sceni, krunisani su na svečanoj ceremoniji u dvorani "Borik", inače 21. izboru najuspješnijih u gradu na Vrbasu.

Rukometni klub Borac i Ženski rukometni klub Borac uzeli su nagrade u konkurenciji kolektiva, dok su uzdanici Osica Milani Railić i adutu Energije Luki Pejiću pripala priznanja za najtalentovanije sportiste.

Utakmica trećeg kola EHF Evropa kupa između rukometašica Borca i Benfike proglašena je za najbolje organizovau manifestaciju.

Nagrada za najuspješniju sportistu za osobe sa invaliditetom otišlo je u ruke BIljane Nedić iz KKI Vrbas.

Specijalno priznanje za doprinos u razvoju i afirmaciji sporta grada Banjaluka dobio je Goran Grahovac iz APK 22. April, nagradu za promociju sportske rekreacije dobio je direktor JUSC "Borik" Nenad Talić, posebno priznanje za afirmaciju grada pripalo je Kajak kanu klubu Vrbas, dok je nagrada za promociju sporta osoba sa invaliditetom završila kod Dragan Đurana iz OKI Vrbas.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()