Banjaluka bira najbolje: Skandal i prije početka

Manifestacija nije ni počela, a već ju je uzdrmao ozbiljan skandal, prepucavanje čelnika ŽKK Orlova i ŽRK Borca

28.03.2023. 10:34
  • Podijeli:
Izbor sportite Banjaluka_Grad Banjaluka-6422a4ed99dce.webp Foto: Grad Banjaluka

Banjaluka će večeras krunisati najbolje sportiste u 2022. godini, na 21. Izboru koji će biti održan u "Boriku" sa početkom od 19 časova.

Manifestacija nije ni počela, a već ju je uzdrmao ozbiljan skandal, prepucavanje čelnika ŽKK Orlova i ŽRK Borca.

U Orlovima su nezadovoljni radom komisije, kako ove, tako i prošle godine, te su zbog toga povukli svoju prijavu, "peckajući" Borac koji će, po svoj prilici, dobiti nagradu.

Iz rukometnog kolektiva nisu ostali dužni, u javnost je izašao "prljav veš", žalbe kod sponzora, upoređivanje rezultata, popularnosti na društvenim mrežama...

U svakom slučaju, na Izbor je već bačena velika sjena koja je, zbog samih sportista, morala da bude izbjegnuta.

U drugom planu je ostala sama ceremonija na kojoj će biti izabrani najbolji sportista u muškoj i ženskoj seniorskoj kategoriji, najtalentovaniji u muškoj i ženskoj konkurenciji, najuspješnije sportske organizacije u obje kategorije, najbolji sportista u sportu za lica sa invaliditetom i najbolji sportski događaj

"Banjaluka će izabrati svoje asove koji su u 2022. godini pokazali disciplinu, odricanje i upornost, a time ostvarili najbolje sportske rezultate u prethodnoj godini. Na svečanoj ceremoniji u Sportskoj dvorani "Borik", najbolji u osam kategorija, dobiće priznanja za ostvarene rezultate", navedene je u saopštenju.

Organizator manifestacije je Grad Banjaluka, dok je tehnički organizator Sportski centar "Borik".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()