Zvezda bi prvi meč finala ABA lige mogla čekati 17 dana

Veliko finale NBA lige završiće se prije kraja regionalnog takmičenja

31.05.2023. 11:41
  • Podijeli:
Zvezda Fakundo Kampaco Hasan Martin_Profimedia-642f1017ad08e.webp Foto: Profimedia

Ni dan nakon odigrane druge utakmice polufinalne serije ABA lige između Cedevita Olimpije i Partizana, a pošto smo saznali da serija ide u majstoricu, nema informacije o eventualnim terminima finala regionalnog takmičenja.

Sve to donosi dalju konfuziju oko toga kada će se ABA liga zapravo završiti, a pomalo i bizarno, veliko finale NBA lige između Denvet Nagetsa i Majami Hita završiće se prije kraja regionalnog takmičenja.

Stvar dodatno komplikuje činjenica da je Crvena zvezda pobjedom protiv Budućnosti još 23. maja izborila plasman u veliko finale, tako da sada ima podugačak prazan hod. A on bi mogao da bude i gigantski, najavljuje Telegraf.

Kao što je poznato, između druge utakmice polufinala između Crvene zvezde i Budućnosti i trećeg meča između Partizana i Cedevita Olimpije razmak je čak 14 dana. Za to vrijeme, klub sa Malog Kalemegdana nije imao nijedan takmičarski meč.

A finale neće moći da počne barem tri dana nakon posljednje utakmice crno-bijelih i Slovenaca u "Štark Areni", što će reći da će Zvezda imati pauzu od barem 17 dana, što otvara mnogobrojna pitanja o organizaciji.

Naravno, tim Duška Ivanovića tako je dobio dosta vremena da se regeneriše i odmori, ali sa druge strane bi mogao da potpuno iskoči iz takmičarskog ritma. Postavlja se pitanje da li je ABA liga mogla termine da odredi na neki drugačiji način.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()