Tuča u NBA ligi, sijevali udarci kao u bokserskom ringu, petorica igrača isključena

O haosu je pričao i Austin, sin trenera Doca Riversa i nekadašnji saigrač Nikole Jokića iz Denvera

04.02.2023. 16:20
  • Podijeli:
NBA_tucnjava_foto_TW-63de77a61b9fb.webp Foto: Twitter/Bleacher Report

Potpuni haos u NBA ligi, tuča na terenu tokom meča Orlanda i Minnesote. Došlo je do fizičkog obračuna između Austina Riversa i Mo Bambe. Poslije šuta za tri poena i promašaja Riversa, Bamba je nešto dobacio sa klupe i onda je krenuo potpuni haos. Nije poznato šta je tačno rekao u završnici treće dionice.

Rivers je udario Bambu, onda su se umiješali saigrači i došlo je do havarije. Pali su na parket, skočila je i klupa, sudije su se umiješale. Bilo je potrebno dosta vremena da se situacija raščisti i da se stvari smire. Na kraju je završeno tako što su čak petorica igrača izbačeni sa meča prije kraja. Put u svlačionicu pokazan je, očekivano Riversu i Bambi, ali oni nisu bili jedini. Izašli su i Jaden McDaniels, Jalen Suggs i Taurean Prince.

O haosu je pričao i Austin, sin trenera Doca Riversa i nekadašnji saigrač Nikole Jokića iz Denvera.

"Prišao sam mu i pitao sam ga ‘Šta kog đavola radiš‘, u tim trenucima stvari mogu da odu u dva pravca, nisam mislio da će doći do tuče. Ipak, kada se podigneš sa klupe tako brzo i podigneš ruke. Pokušao je da me udari, srećom, promašio je. Morao sam da se zaštitim", poručio je Rivers.

Praktično se samo o tome pričalo poslije meča iako je Orlando na kraju slavio (127:120).

"Naravno da želite da zaštitite saigrača, ali u isto vrijeme morate da ostanete profesionalac. To je izazov za mlad tim kakav je naš. Ne želite da budete u ovakvoj situaciji, mada moram da priznam da cijenim kada se pokaže zajedništvo u timu", rekao je Moritz Wagner.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()