Stef Kari van terena, neizvjestan i Ol star vikend

Kari se povrijedio u noći između subote i nedjelje

06.02.2023. 14:25
  • Podijeli:
Stefon Kari-63e0db411f2ae.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Golden stejta Stef Kari odsustvovaće sa terena zbog povrede lijeve potkolenice, saopštio je aktuelni šampion NBA lige.

Kari se povrijedio u noći između subote i nedjelje na meču sa Dalasom, koji je završen pobjedom Golden stejta rezultatom 119:113. U saopštenju Golden stejta se navodi da Kari neće igrati na meču protiv Oklahome

"Narednih dana biće poznato koliko će Kari odsustvovati sa terena", dodaje se u saopštenju aktuelnog šampiona NBA lige.

Ovu informaciju je potvrdio i trener Golden stejta Stiv Ker.

"Mislim da je najvažnije da on bude van terena neko vrijeme. Ponovo ćemo procijeniti za nekoliko dana. A dobra vijest je da će se vratiti. Ne znamo tačno kada, ali to nije povreda zbog koje će izostati cijelu sezonu. Nadamo se da će što pre da se vrati na teren", rekao je Stiv Ker, prenose američki mediji.

Kari je izabran za startera na Ol-star meču NBA lige, koji je na programu 19. februara u Solt Lejk sitiju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()