Razmišlja o povlačenju: Da li je Jokić poslao Lebrona u penziju?

Džejms nije siguran za sezonu 2023/24, iako ima ugovor

23.05.2023. 10:37
  • Podijeli:
LeBron James_Mark J. Terrill AP Tanjug-63e34272c7fd8.webp Foto: Mark J. Terrill / AP / Tanjug

Lebron Džejms ozbiljno razmišlja o povlačnju iz košarke, prenose mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Novinar Kris Hejns, koji piše za "Bličer riport" i radi kao reporter za televiziju TNT, prvi je objavio vijest da Džejms nije siguran za sezonu 2023/24, iako ima ugovor.

Hejns u svom tekstu navodi kako Lebron mora da razmisli o mnogim stvarima pred narednu takmičarsku godinu, da je mnogo toga u igri i da je pitanje da li će se vratiti na parket.

Džejms je i na konferenciji za medije izjavio da mora da razmisli o nekim stvarima, ubrzo se javio i dobro obavješteni novinar ESPN-a, Dejm Mekmenamin, koji je na Tviteru napisao kako je išao razgovor sa Lebronom.

Novinar: "Kada si rekao da moraš da razmisliš o nekim stvarima, koji zaključak bismo trebalo da izvučemo iz toga?".

Lebron: "Da li želim da nastavim da igram".

Novinar: "Sljedeće sezone?".

Lebron: "Da".

Novinar: "Povukao bi se?".

Lebron: "Moram da mislim o tome".

Lebron Džejms jedan je od najboljih, a po mnogima i najbolji košarkaš u istoriji, četvorostruki šampion NBA lige, vlasnik brojnih rekorda, među kojima je i onaj "najbolji poenter u istoriji".

Teško je zamisliti da će otići u penziju, a ima još dvije godinu ugovora, od čega je druga "player option", odnosno može da izađe iz ugovora ukoliko bude želio. Za sljedeće sezonu ima zagarantovanu sumu.

Vidjećemo šta će odlučiti, ali penzija je u razmatranju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()