Poznata satnica NBA finala, čeka se još protivnik Denvera

Majamiju treba još samo jedna pobjeda

23.05.2023. 07:28
  • Podijeli:
Nikola Jokić_David Zalubowski AP Tanjug-645cb629aa368.webp Foto: David Zalubowski / AP / Tanjug

Nedugo nakon što su osvojili titulu za najbolji tim na Zapadu, košarkaši Denvera saznali su datume i satnicu velikog finala NBA lige koje ih čeka!

Rivala još ne znaju, mada je finalu najbliži Majami koji vodi sa 3:0 u seriji protiv Bostona i naredni meč igra kod kuće.

Prolazak Vreline u finale značilo bi i da Denver ima prednost domaćeg terena, a prva utakmica počinje sljedeće sedmice - u noći između četvrtka i petka (2. jun) od 2.30 časova.

Drugi meč na programu je tri dana kasnije od 2.00 časova, treći 8. juna od 2.30 i četvrti 10. juna u identičnom terminu. Ukoliko bude potrebe za nastavkom serije, ona će se igrati na svaka naredna tri dana od 2.30. 

Osim eventualne majstorice koja je na programu od 2.00.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()