Nevjerovatna tuča na terenu: Bivša NBA zvijezda smirivala strasti

Howard danas nastupa za Taoyuan Leopardse, a njegov tim je savladao Taivan Beru sa 120:108

23.02.2023. 14:34
  • Podijeli:
tucnjava_utakmica_foto_TW-63f7345897fb2.webp Foto: Twitter/Eurohoops

Iako na prvu košarkaška liga na Tajvanu zvuči egzotično, tamo u poznim igračkim godinama nastupa nekoliko velikih košarkaša.

Jedan od njih je i legendarni Dwight Howard, nekadašnja zvijezda brojnih NBA timova.

Howard danas nastupa za Taoyuan Leopardse, a njegov tim je savladao Taivan Beru sa 120:108.

Ipak, pored uvjerljive pobjede, ovaj meč ostat će upamćen po nevjerovatnom fizičkom obračunu.

Nakon jednog duela došlo je do opšte tuče na terenu, a u jednom trenutku nije se znalo ko koga udara. Tokom karijere Howard je imao i lične okršaje na parketu, ali ovoga puta kao najiskusniji sa 37 godina djelovao je kao mirotvorac i smirivao mlađe kolege.

Snimak pogledajte u prilogu:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()