Nestao Žoel Embid: Ko drugom jamu kopa...

Embid danima prozivao Jokića, onda je izbjegao megdan sa njim u kojem je Denver slavio, a Nikola upisao novi tripl-dabl. Uz to, navijačko peckanje je bilo šlag na tortu

28.03.2023. 11:42
  • Podijeli:
Džoel Embid_Charles Rex AP Tanjug-6422b02c4513f.webp Foto: Charles Rex / AP / Tanjug

"Nestao Žoel Embid", poruka je navijača Denver Nagetsa koji su na taj način odgovorili centru Filadelfije na njegove pomalo djetinjaste prozivke.

Embid već dvije godine iz MVP trke sa Nikolom Jokić izlazi kao gubitnik.

Kako se regularni dio sezone bliži kraju, Kamerunac je sve glasniji u prozivanju Srbina.

"Nisam dvostruki MVP. Nikada nisam bio u najboljoj petorci lige, nikada nisam ništa osvojio. Zašto bi onda pritisak bio na meni, kada su tu momci koji su osvajali MVP nagrade, a takođe nisu uradili ništa", rekao je nedavno.

I nakon što je sedmicama "trubio" da zaslužuje najvrijedniju individualnu nagradu, promijenio je ploču.

I ne samo to. Kada je trebalo da dođe Džokeru "na noge", eskivirao je bitku u "Bol areni".

Embid nije zaigrao u Koloradu četvrti put u nizu. Posljednji put je nastupio 2019. godine, kada ga je Jokić nadigrao u svim elementima ige.

"Žoel stvarno bježi? Ne možeš da proopustiš takvu utakmicu. Kada se radi o ovim duelima, moram da kažem da ja imam glas za MVP nagradu. I sigurno ću zapamtiti ovaj trenutak", poručio je Kendrik Perkins koji je ranije optužio Jokića da nabija statistiku tripl-dablova.

Ništa blaži nije bio ni čuveni Kevin Garnet:

"Embid će stvarno presjediti ovaj meč ili je stvarno povrijeđen? Mislio sam da na kraju imamo MVP duel da to riješimo, ali je gotovo. Džoker protiv Janisa protiv Embida..."

Može se reći da se u slučaju Embida radi o onoj staroj narodnoj da ko drugom jamu kopa, sam u nju upadne.

Danima je prozivao Srbina, onda je izbjegao megdan sa njim u kojem je Denver slavio, a Nikola upisao novi tripl-dabl. Uz to, navijačko peckanje je bilo šlag na tortu.

"Nestala osoba: Žoel Embid poznatiji kao Proces. Opis: Bez MVP nagrade, bez nastupa u prvoj Ol star petorci, visok. Posljednji put viđen u Denveru 2019."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()