Neshvatljivo ponašanje navijačice: Izvodila ludorije i usred utakmice napala igrača

Došlo je do slučajnog sudara koji se ovoj djevojci nije dopao

15.02.2023. 16:30
  • Podijeli:
navijacica_utakmica_SAD_foto_TW-63eccc0f754be.webp Foto: Twitter/PSC Highlights

Sportski tereni često su poprište veoma čudnih dešavanja, a ono što je napravila navijačica tokom NCAA utakmice između Mississipi Valley State i Alabama A&M potpuno je neshvatljivo.

Mississippi Valley State i Alabama A&M igrali su svoj meč NCAA sezone, ali potpunu pažnju je na ovom meču ukrala navijačica domaćeg tima koja je usred utakmice napala košarkaš ana terenu.

Cheerleadersica je stajala pored terena. Izvodila je neke svoje poteze i zatim je došla u kontakt s igračem koji je izvodio loptu ispod koša.

Došlo je do slučajnog sudara koji se ovoj djevojci nije dopao. Odlučila je sačekati kraj akcije i zatim je reagovala. Ušetala je u teren i napala igrača gostujućeg tima.

Prišla mu je i tražila obračun. Neshvatljiv potez zabilježile su i kamere i nikom nije bilo jasno šta se događa s njom.

Na kraju je regovalo i osiguranje. Sudije su zamolile da se djevojka odstrani iz dvorane kako ne bi pravila dodatne probleme jer očigledno je došla s namjerom da tako nešto učini.

Njeno izbacivanje izazvalo je smijeh prisutnih. Neki su gledali u nevjerici, a navijačica je morala napustiti dvoranu.

Vrlo je vjerovatno da je djevojka pomislila da ju je košarkaš iz Alabame namjerno dotkaao dok je izvodila svoje poteze. Čovjek je samo pokušao izvesti lopte i njegove krivice u svemu nema.

Zaista je ovo nevjerovatna scena koja se ne dešava često. Malo je i smiješno jer se ne dešava svaki dan da se navijačica pokušava obračunati sa sportistom na terenu.

Pogledajte ovaj zaista nevjerovatan detalj o kojem će se dugo pričati i koji je izazvao salvu komentara na društvenim mrežama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()