Navijači Crvene zvezde provocirali igrača Zadra, hrvatski komentator im "kulturno" odgovorio

Božić je ove sezone bio na prosjeku od 22 poena, 9,8 skokova, 6,4 asistencije i imao je sjajan indeks korisnosti od 32.6 valorizacijskih bodova

29.04.2023. 20:42
  • Podijeli:
CrvenaZvezda_Zadar_navijaci_foto_YT-644d53f495293.webp Foto: YouTube/@skrvniteljpropagande4738

Domaći navijači su sami kraj susreta iskoristili da ga prozivaju zbog titule najkorisnijeg igrača koja mu je dodijeljena, ironično uzvikujući "MVP, MVP".

Bek Zadra se na to samo nasmijao, a u njegovu odbranu stao je komentator Arene Sport iz Zagreba.

"Ovo treba okrenuti i shvatiti da navijači Crvene zvezde iskazuju podršku najboljem igraču abaligaške sezone u regularnom dijelu, tako da baš lijepo od navijača Crvene zvezde što su ovako lijeo i zdušno podržali izbor, kao i trenere, novinare koji su velikim postotkom potvrdili da je najbolji igrač sezone Luka Božić. Hvala navijačima Crvene zvezde što su pozdravili taj izbor za Luku Božića", bio je njegov komentar.

Božić je ove sezone bio na prosjeku od 22 poena, 9,8 skokova, 6,4 asistencije i imao je sjajan indeks korisnosti od 32.6 valorizacijskih bodova.

Iza sebe tako je ostavio Facunda Campazza iz Crvene zvezde koji je imao 12,3 posto i Mathiasa Lessorta iz Partizana sa 7,1 posto novinarskih glasova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()