Najpoznatija porno glumica komentarisala Jokićeve Nagetse

Nakon što se penzionisala, košarka joj je na prvom mjestu

26.05.2023. 12:22
  • Podijeli:
Nikola Jokić_Foto Tanjug_AP Photo_Abbie Parr-6443d216b40c7.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Abbie Parr

Nikola Jokić je uspio da odvede Denver do finala NBA lige prvi put u istoriji franšize, a ono što je tim iz Kolorada uradio u finalu Zapada i dalje je glavna tema u košarkaškim krugovima.

Nagetsi su "počistili" Lejkerse i privukli pažnju čitavog svijeta, pa tako i vjerovatno najpoznatije glumice u filmovima za odrasle - o rezultatima Jokićevog tima oglasila se i Lisa En (51)!

Gospođa En je u svom podkastu, kojem je košarkaš često glavna tema, pričala o spektakularnim partijama Denver Nagetsa i njihovoj ubjedljivoj pobjedi protiv Lejkersa.

Tom prilikom je, čini se, najavila da bi Denver mogao da bude favorit i u velikom finalu NBA lige jer je posao završio munjevito, pa sada "odmara" dok se čeka šampion u Istočnoj konferenciji.

"Niko od nas nije vjerovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejkersi bili na 0:3, pomislila 'Šta se dešava?'. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoćiu finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol-stara, možda čak i prije sezone", izjavila je Lisa En o timu Denvera.

Prethodnih godina, nakon što se penzionisala u industriji zabave za odrasle, Lisa se posvetila svojoj velikoj ljubavi - košarci.

Ona je i tokom profesionalne karijere isticala koliko voli ovaj sport i košarkaše - pojedine je uspjela da odvede u krevet - a od kako ima više slobodnog vremena redovno je na mečevima NBA lige i često u podkastu koji snima komentariše dešavanja u najjačoj ligi na svijetu.

I ove sezone je nekoliko puta posjetila Kolorado, kako bi u Denveru gledala ekipu koja je kasnije stigla do finala lige.

  • Podijeli: