Najpoznatija porno glumica komentarisala Jokićeve Nagetse

Nakon što se penzionisala, košarka joj je na prvom mjestu

26.05.2023. 12:22
  • Podijeli:
Nikola Jokić_Foto Tanjug_AP Photo_Abbie Parr-6443d216b40c7.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Abbie Parr

Nikola Jokić je uspio da odvede Denver do finala NBA lige prvi put u istoriji franšize, a ono što je tim iz Kolorada uradio u finalu Zapada i dalje je glavna tema u košarkaškim krugovima.

Nagetsi su "počistili" Lejkerse i privukli pažnju čitavog svijeta, pa tako i vjerovatno najpoznatije glumice u filmovima za odrasle - o rezultatima Jokićevog tima oglasila se i Lisa En (51)!

Gospođa En je u svom podkastu, kojem je košarkaš često glavna tema, pričala o spektakularnim partijama Denver Nagetsa i njihovoj ubjedljivoj pobjedi protiv Lejkersa.

Tom prilikom je, čini se, najavila da bi Denver mogao da bude favorit i u velikom finalu NBA lige jer je posao završio munjevito, pa sada "odmara" dok se čeka šampion u Istočnoj konferenciji.

"Niko od nas nije vjerovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejkersi bili na 0:3, pomislila 'Šta se dešava?'. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoćiu finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol-stara, možda čak i prije sezone", izjavila je Lisa En o timu Denvera.

Prethodnih godina, nakon što se penzionisala u industriji zabave za odrasle, Lisa se posvetila svojoj velikoj ljubavi - košarci.

Ona je i tokom profesionalne karijere isticala koliko voli ovaj sport i košarkaše - pojedine je uspjela da odvede u krevet - a od kako ima više slobodnog vremena redovno je na mečevima NBA lige i često u podkastu koji snima komentariše dešavanja u najjačoj ligi na svijetu.

I ove sezone je nekoliko puta posjetila Kolorado, kako bi u Denveru gledala ekipu koja je kasnije stigla do finala lige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()