Mujanović nakon neuspjeha Zmajica: Biće mnogo promjena

"Vidjećemo gdje smo pogriješili i u nekom daljem periodu ćemo sigurno promijeniti mnoge stvari oko reprezentacije"

25.09.2022. 12:08
  • Podijeli:
Zmajice Razija Mujanović_FIBA-1664100109413.webp Foto: FIBA

Tim menadžer ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Razija Mujanović najavila je promjene nakon razočaravajućeg nastupa Zmajica na Mundobasketu.

Četa Gorana Loje na prethodnom šampionatu Evrope izborila je istorijsko, peto mjesto, očekivalo se da uzlaznom putanjom nastavi i na planetarnoj smotri, međutim, dogodilo se suprotno.

Možda nije bilo realno očekivati da BiH ugrozi favorizovanu Kinu, međutim, dva ubjedljiva i bolna poraza protiv Portorika i Južne Koreje avanturi u Sidneju dali su obrise katastrofe.

Toga je svjesna i legendarna košarkašica.

"Na osnovu ovog Svjetskog prvenstva ćemo u svakom slučaju izvući pouke. Vidjećemo gdje smo pogriješili i u nekom daljem periodu ćemo sigurno promijeniti mnoge stvari oko reprezentacije", navela je Mujanovićeva za Sport klub.

Peto mjesto na Evropskom prvenstvu i plasman na Mundobasket su, kako tvrdi, sami po sebi su veliki uspjeh.

"Već dugi niz godina je ova ekipa na okupu. Selektor Lojo je sa njima od juniorskih dana i to je jedan dugogodišnji rad. Prošle godine je peto mjesto bilo neki vrhunac. Uspjeli smo da se kvalifikujemo na ovo prvenstvo, ali fale nam neke stvari kako bismo se prezentovali bolje na svjetskom nivou", zaključila je Mujanovićeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()