Meloun pred Majami: Ovo će biti najveći izazov u našim životima

Ne prihvata olako ulogu favorita

31.05.2023. 10:53
  • Podijeli:
Majkl Meloun-1666692198811.webp Foto: Profimedia

Trener Denvera Majk Meloun smatra da njegov tim očekuje težak posao ukoliko žele do prvog šampionskog naslova u istoriji tima iz Kolorada.

Da bi do toga stigli moraju da savladaju Majami koji je jedva stigao do plej-ofa nakon učešća u plej-in turniru, a sada ima priliko da se bori i za titulu.

"Svi treba da zaborave da su osmi nosioci. Dobili su Milvoki, najbolji tim regularnog dijela sezone 4:1. Savladali su Boston, drugi najbolji tim 4:3. Kada dođete do finala tu se više ne priča o tome ko je bio koji nosilac“, rekao je Meloun.

Ne prihvata olako ulogu favorita, naprotiv.

"Ne znam šta da kažem ljudima koji očekuju laku seriju. Ovo će biti najveći izazov u našim životima. Ovo je NBA finale. Želimo prvi prsten u istoriji franšize. Biće to najteža stvar koju smo ikada uradili“, zaključio je Meloun.

Podsjetimo, prvi meč finalne serije igra se u Denveru u noći između četvrtka i petka od 2.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()