Luka blistao, Dalas opet izgubio

Maveriksi imali katastrofalan procenat šuta za tri poena

25.03.2023. 11:11
  • Podijeli:
Luka Dončić foto Reuters-641ec8ba1573b.webp Foto: Reuters

Košarkaši Dalasa poraženi su od Šarlota na svom parketu sa 117:109.

Ovo je Dalasu treći uzastopni poraz, a šesti u posljednjih osam utakmica, i zbog toga plej of im polako izmiče iz ruku.

Šarlot je rano stekao prednost koju je uspio da održi do kraja utakmice i tako upali alarme u redovima ekipe iz Teksasa, piše B92.

Dalasu nije pomogao ni inspirisani Luka Dončić koji je pomogao svojoj ekipi da u posljednjoj dionici priđe na samo pola koša, ali više od toga nisu mogli. Slovenac je utakmicu završio sa 34 poena i deset skokova. Podršku Dončiću je dao Kajri Irving koji je upisao 18 poena.

Možda razlog poraza se može gledati u tome što su Maveriksi imali katastrofalan procenat šuta za tri poena.

Sa druge strane Pi Džej Vošington je sa 28 poena bio najbolji u redovima Šarlota, dok je Gordon Hejvord imao samo tri poena manje.

Dalas je ovim porazom ostao na 11. mestu na zapadu i u situaciji da strepi za ulazak među osam, a novu utakmicu protiv Šarlota imaće već sutra kada će igrati u gosrima i tu će moći da im se revanšira.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()