Lojo: Bili smo daleko ispod našeg nivoa, zaslužena pobjeda Koreje

"Nismo uspjeli da se vratimo, a dobro se otvorili utakmicu. Promašeni ziceri i izgubljene lopte su kumovale da imamo ovakav rezultat"

24.09.2022. 11:53
  • Podijeli:
goran_lojo_fiba-1664013189015.webp Foto: FIBA

Selektor naših najboljih košarkašica Goran Lojo rekao je da je Južna Koreja zasluženo pobijedila BiH u trećoj utakmici Svjetskog prvenstva u Australiji.

Ističe da smo dobro otvorili susret, ali da je presudilo previše grešaka i promašenih zicera.

"Nažalost nismo uspjeli da se vratimo, a dobro se otvorili utakmicu. Promašeni ziceri i plako izgubljene lopte su kumovale da imamo rezultat kakav imamo", rekao je Lojo.

Pobjednik je čini se riješen u trećoj dionici, koju su košarkašice Južne Koreje riješile u svoju korist rezultatom 31:15.

"Dopuštali smo im otvorene šuteve, danas su pogodili sve što nisu u prethodne dvije utakmice. Mi smo bili daleko ispod našeg nivoa i moram reći na kraju da je Južna Koreja zasluženo pobijedila", priznao je Lojo.

Istakao je da će dan odmora našim košarkašicama dobro doći da se mentalno vrate.

"Pripremit ćemo se dobro za preostale dvije utakmice", zaključio je Lojo.

Podsjećamo, na Svjetskom prvenstvu nam ostaju utakmice protiv Belgije i Amerike.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()