Liga šampiona: Igokea saznala protivnike

"Ovo je velika stvar i čast za naš klub, da budemo dio prve sezone omladinske Lige šampiona"

24.03.2023. 12:47
  • Podijeli:
Igokea U18_FIBA-641d8bd7f3a67.webp Foto: FIBA

Mladi košarkaši Igokee nastupaće u grupi A Lige šampiona zajedno sa Nimburkom, Hapoel Jerusalemom, Ostendeom i Mursijom.

Ovako je odlučeno žrijebom u sjedištu FIBA, Mijeu.

U drugoj, grupi B, igraće Ritas, Ludvigsburg, domaći Tofaš, Bnei Herzlija i Tenerife.

Riječ je o premijernom izdanju nadmetanja košarkaških nada koje će od 11. do 15. aprila biti održano u turskoj Bursi.

Nakon tri dana takmičenja u grupama, po dva najbolja tima će proći u polufinale koje je na rasporedu 14. aprila. Dan kasnije zakazana je velika bitka za pehar.

Igosi će prvog dana snage odmjeriti sa Ostendeom (11.15 časova), a potom i Mursijom (20.15).

Drugog dana na redu je okršaj protiv Nimburka (15.45), a trećeg slijedi boj sa Hapoelom (11.15).

"Ovo je velika stvar i čast za naš klub, da budemo dio prve sezone omladinske Lige šampiona. Sa seniorskim timom nastupamo već tri godine. Ovo je će biti praznik i proslava košarke. Takmičenje je značajno za mlade igrače, ali i za klubove koji će dobiti priliku da razvijaju talente. Želimo da se nadmećemo, da vidimo kakvi smo u odnosu na druge timove koje ne poznajemo. Nadam se da ćemo dati sve od sebe i da će naši košarkaši biti opušteni, jer znam da mogu mnogo", optimista je sportski direktor Igosa Vuk Radivojević.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()