Kari i Jokić su najviše transfromisali košarku u posljednjih 15 godina

Bivši trener Denvera Džordž Karl izabrao svoje favorite

03.06.2023. 13:05
  • Podijeli:
Nikola Jokic_Tanjug AP-6479d930da5f2.webp Foto: Tanjug/AP

Bivši trener Denvera Džordž Karl izjavio je nakon prve utakmice finala NBA lige da su Stef Kari i Nikola Jokić igrači koji su transformisali košarku u posljednjih 15 godina, prenosi Mocartsport.

Denver nagetsi, predvođeni Nikolom Jokićem koji je upisao novi tripl-dabl, savladali su ekipu Majami hita 104:93 u prvoj utakmici velikog finala NBA lige.

Karl je devet sezona vodio ekipu iz Kolorada. Došao je do finala Zapadne konferencije 2009. godine sa ekipom koju su predvodili Karmelo Entoni i Čonsi Bilaps. Tada je od Denvera bolja bila ekipa Los Anđeles Lejkersa koju su vodili Šekil O’Nil i Kobi Brajant.

"Stef Kari i Nikola Jokić su dvojica igrača koji su najviše transfromisali košarku u posljednjih 15 godina. Jedan je plejmejker koji šutira kao niko prije njega, a drugi je džin od 211 koji distribuira loptu poput najboljih plejmejkera. Prije nekoliko decenija ne bih povjerovao da će takvi igrači postojati u budućnosti", istakao je Karl.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()