Jokić se poklonio Kralju: Ako tražiš idola, Džejms je tvoj čovjek

"Čovjek nije nikada bio u zenitu karijere, njegov zenit traje svih 20 godina, koliko je u ligi"

08.02.2023. 10:44
  • Podijeli:
Lebron Džejms Nikola Jokić_Profimedia-63e36a4188bdb.webp Foto: Profimedia

Tripl-dabl za poluvrijeme, revanš Minesoti za nedavni ubjedljiv poraz u Mineapolisu, pa duboki naklon Lebronu Džejmsu zbog istorijskog poduhvata i preuzimanja čelne pozicije na vječnoj listi strijelaca NBA lige.

Nije se dalo Kralju da pobjedom dodatno zasladi istorijski poduhvat kome je prisustvovao i Karim Abdul-Džabar, čovjek koji je punih 39 godina bio na čelu liste.

Nikola Jokić je poslije trijumfa nad Timbervulvsima, između ostalog, govorio i o Lebronovom poduhvatu...

"Teško je da će neko u skorijoj budućnosti da uradi ono što je Lebron napravio. Veliki je uspjeh ostvario. Čovjek nije nikada bio u zenitu karijere, njegov zenit traje svih 20 godina, koliko je u ligi. Ne može veliki broj ljudi u sportu da napravi ono što je Lebron uradio", iskren je popularni Džoker.

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige ukazao je da je Džejms uzor brojnih generacija.

"On je neko u koga treba da se ugledaju svi. Ako tražiš nekog da ti bude idol, Lebron je tvoj čovjek. Uvijek je u top formi, pravi je lider svih timova u kojim je igrao, ima kontinuitet forme 20 godina, osvajao je titule i medalje... On je pravi uzor", zaključio je srpski as.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()