"Jokić može da osvoji titulu u NBA ligi, ali neće da postane superzvijezda"

Nekadašnji američki košarkaš Gilbert Arenas smatra da Srbin "nema dovoljno harizme"

25.05.2023. 10:45
  • Podijeli:
Nikola Jokić klupa foto Tanjug:AP Photo:Abbie Parr-6443abb5ac997.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Nekadašnji američki košarkaš Gilbert Arenas izjavio je da igrač Denvera Nikola Jokić nema dovoljno harizme i dodao da srpski reprezentativac neće da postane superzvijezda, prenose američki mediji.

Jokić je prethodne dvije sezone bio proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) regularnog dijela sezone u NBA ligi. Srpski košarkaš je sa Denverom ove sezone izborio finale plej-ofa NBA lige. Denver će u finalu NBA lige igrati sa boljim iz duela između Majamija i Bostona. Majami vodi 3:1 u finalu Istočne konferencije NBA lige, a naredni meč je na programu u Bostonu.

"Jokić može da osvoji ovu ligu, ali to nikoga neće da bude briga. Budimo iskreni. Žao mi je, ali Jokić neće da ode sa mjesta gdje je trenutno, odnosno neće da postane superzvijezda. Ne radi ništa što djeca žele da vide. To su igrači, gleda se njihova ličnost. Jokić je sjajan, ali nije atraktivan", rekao je Arenas u podkastu kod Džej Džej Redika.

Arenas je Denver i Jokića uporedio sa ekipom San Antonija i Timom Dankanom tvrdeći da je navijačima bilo dosadno da gledaju kako Sparsi osvajaju šampionske titule. Dankan je sa Sparsima osvojio pet titula od 1999. do 2014. godine.

Arenas (41) je u karijeri igrao za Golden Stejt, Vašington, Orlando, Memfis i Šangaj, a tri puta je igrao na "Ol star" meču NBA lige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()