Ipak Majami! Boston pokleknuo nakon tri vezane pobjede!

Poznat suparnik Jokićevog Denvera u finalu NBA lige

30.05.2023. 07:56
  • Podijeli:
Miami Majami_Tanjug AP-64758f192ebfc.webp Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Majami Hita pobijedili su Boston Seltikse 103:84, u sedmoj utakmici finala Istoka, što znači da ćemo ih u velikom finalu gledati protiv Denver Nagetsa.

To takođe znači da smo dobili srpsko finale, pošto će na jednoj strani biti Nikola Jokić, a na drugoj "ruki" Nikola Jović, prenosi B92.

Seltiksi nisu uspjeli da ispišu istoriju najjače košarkaške lige, da preokrenu od 0:3 do 4:3, a razlog za to trebalo bi tražiti u velikom broju promašaja za tri poena, izgubljenim loptama i povredi Džejsona Tejtuma.

Tejtum je u prvom minutu utakmice povrijedio skočni zglob i, iako je nastavio da igra, do kraja meča nije bio prepoznatljiv, te je često imao bolnu grimasu na licu.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Batler sa 28 poena, pratio ga je Martin ubacivši 26, dok je Adebajo imao 12 poena, 10 skokova i sedam asistencija.

Kod Seltiksa, Braun je postigao 19 poena, ali je imao i osam izgubljenih lopti, kao i očajnih 8-23, dok je Tejtum postigao samo 14 poena.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()