Denver objavio cijene karata za NBA finale

"Denver Post" naodi da će cijena za onu kartu pored terena ići čak do 25.000 dolara

25.05.2023. 14:06
  • Podijeli:
Nikola Jokić_Matt York AP Tanjug-6458a36a0f9c0.webp Foto: Matt York / AP / Tanjug

Plasman Denvera u veliko finale NBA lige izazvao je veliku euforiju u tom gradu, a navijači Nagetsa jedva čekaju da vide ko će im biti posljednji rival u borbi za prsten.

Majami je trenutno u najboljoj poziciji jer ima 3:1 protiv Bostona, što bi svakako odgovaralo i Nikoli Jokiću i ekipi s obzirom na to da bi onda imali prednost domaćeg terena.

A to znači i više novca od karata za koje su cijene već određene i poprilično su skupe. Naime, kako navodi "Denver Post", cijene za najjeftinija mjesta za prvi meč, popularni "golubarnik" iznosiće oko 750 dolara. Takođe, oko 6.200 dolara će biti sjedišta blizu parketa, ali će ona ići čak do 25.000.

Kada je u pitanju drugi meč, cijena će da raste na 849 kada su u pitanju najjeftinije, zatim 7.150 one bliže parketu. Ukoliko se serija vrati ponovo u Denver, odnosno ako se i peti meč bude igrao u "Bol Areni", cijene će biti još skuplje i kretaće se u rasponu od 995 za najjeftnije do 10.800 za one blizu parketa.

"Ako u ovom trenutku želite da prisustvujete prvoj ili drugoj utakmici, definitivno ćete sačekati i koristiti uređaj za praćenje cijena kako bi videli dostupnost karata i kretanje tih cijena. Ako Majami pobijedi večeras, imaćete dosta aktivnosti kada je u pitanju kupovina i ta aktivnost će pokrenuti potencijalno povećanje cijena. Zatim će se one u narednih nekoliko dana normalizovati", rekao je Kajl Zorn, menadžer kompanije preko koje se ulaznice kupuju.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()