Čađo se ne predaje: Nema izgovora, nastavljamo borbu

"Iako je ovaj tim nov, neki kažu i mlad, ne želim da tražim izgovore. Moramo da nastavimo da se borimo. I pored poraza"

25.09.2022. 13:15
  • Podijeli:
Saša Čađo Australija_FIBA-1664103872648.webp Foto: FIBA

Banjalučka košarkašica Saša Čađo tvrdi da ona i saigračice iz reprezentacije Srbije neće tražiti alibi za poraz od Australije.

Bio je to drugi neuspjeh Orlica na planetarnoj smotri pa nakon 120 minuta igre imaju skor 1-2 i prolazak u četvrtfinale još je neizvjestan.

Ipak, sutra rano ujutru, od 5.30 časova igraju protiv autsajdera Malija i ostvare li pobjedu, vjerovatno će vizirati prolaz među osam najboljih na svijetu.

"Veoma sam tužna jer smo izgubili, ali pokušale smo da uradimo nabolje što smo mogle u ovom trenutku. Imale smo jasan plan, ali smo ga ispoštovale smo u pojedinim momentima. Iako je ovaj tim nov, neki kažu i mlad, ne želim da tražim izgovore. Moramo da nastavimo da se borimo. I pored ovog poraza, sigurna sam da će ovaj tim u budućnosti, ako ne i sada, sa nama se nikad ne zna. da pravi velike rezultate", jasna je Ćađo.

Selektor Marina Maljković ocijenila je da je njena ekipa imala nekoliko sjajnih momenata, ali i dosta greška. Očigledno je, kaže, da tim još nije dosegao nivo da može da igra na istom nivou svih 40 minuta.

"U naredna dva meča moramo to mnogo bolje. Bili smo svjesni da će Australija biti posebno motivisana zbog poraza na turniru u Beogradu, baš kao što je bila i Kanada koju smo pobijedili u prvom kolu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Na to je tim bio spreman. U svaki meč ulazimo sa željom da pobijedimo, bez ikakvih kalkulacija. Tako je bilo sada, tako će biti uvijek i u naredna dva meča".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()