Batlera ne uznemiravaju dva vezana poraza: Idemo u finale

Šesta utakmica serije igra se na Floridi u noći između subote i nedelje

26.05.2023. 11:14
  • Podijeli:
Batler NBA_Tanjug AP-6465bf0de2e57.webp Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Majamija Džimi Batler nema dilemu kada je u pitanju ko će biti rival Denveru u finalu NBA lige.

Njegov tim je propustio i drugu priliku da "ovjeri" borbu za titulu, što je Boston iskoristio i smanjio na 3:2 u seriji.

Batler nije bio na svom prepoznatljivom nivou i meč je završio sa 14 poena i po pet skokova i asistencija.

"Ostaćemo pozitivni, znajući da možemo i da hoćemo da dobijemo ovu seriju. Samo moramo da je zatvorimo na domaćem terenu", rekao je Batler.

Trener suparničkog tima Džo Mazula prokomentarisao je činjenicu da tim koji je imao 3:0 u plej-of seriji nikada nije ispao.

"To samo govori da su nam leđa pribijena uza zid i da se držimo zajedno i da moramo se takmičimo na visokom nivou da bismo sebi dali šansu", rekao je strateg Seltiksa.

Jedan od heroja Mazulinog tima je bio Derik Vajt koji je imao 24 poena, a pogodio je čak šest od osam uzetih trojki.

"Moramo da uradimo sve što je potrebno da bismo pobijedili", rekao je Vajt poslije meča.

Šesta utakmica serije igra se na Floridi u noći između subote i nedelje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()