Zvezda "masno" plaća svaki osvojeni bod u Ligi šampiona!

U ugovoru novog trenera piše da će crveno-bijeli za svaki osvojeni bod u Ligi šampiona, morati da Makabiju iz Haife plati 100.000 evra

30.05.2023. 10:57
  • Podijeli:
Barak Bahar_Profimedia-64240627cacd0.webp Foto: Profimedia

Crvenu zvezdu će u novoj sezoni predvoditi novi trener Barak Bahar, a Izraelci su otkrili i kakva klauzula piše u ugovoru.

Naime u ugovoru stoji da će Crvena zvezda za svaki bod koji bude osvojila u Ligi šampiona, morati da Makabiju iz Haife plati 100.000 evra.

Bahar je u ovoj sezoni Lige šampiona osvojio sa Makabijem tri boda, kada je pobedio Juventus sa 2:0.

Kako piše izraelski portal Sport5, Makabi će profitirati od svakog boda koji Zvezda osvoji u Ligi šampiona! Prema dogovoru dva kluba, zeleni iz Haife će dobiti 100.000 evra za svaki bod crveno-belih u eliti.

Primera radi, Barak Bahar je ove sezone u grupi Lige šampiona ostvario jednu pobedu u šest utakmica, Makabi je savladao Juventus na svom terenu (2:0) i ako bi takav uspeh ponovio sa Zvezdom, na račun kluba iz Izraela bi se slilo 300.000 evra. A, prvak Srbije se već obavezao da će platiti 500.000 evra obeštećenja Makabiju za Baharov dolazak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()