U PSG-u ogorčeni na Chelsea: Žalit ćemo se

Propao već dogovoren transfer Marokanca Ziyecha

01.02.2023. 10:26
  • Podijeli:
ziyech  reuters-63da2fe10c69a.webp Foto: Reuters

Čelni ljudi PSG-a su ogorčeni nakon što je propao transfer Marokanca Hakima Ziyecha iz Chelseaja, a kako navode francuski mediji, odgovornost je u potpunosti na strani tima iz Londona, koji je napravio nekoliko velikih grešaka.

Kako navodi RMC, Chelsea je tri puta poslao pogrešne dokumente na adresu PSG-a, pa se transfer nije uspio završiti prije 23 sata i s tim u vezi čelnici francuskog tima su frustrirani zbog svega što se desilo u posljednjim satima januarskog prijelaznog roka.

I nakon što je dogovor između PSG-a i Chelseaja i zvanično postignu, činilo se da nema više nijedne prepreke da se ovaj transfer realizuje, no onda su čelnici Plavaca čak tri puta slali pogrešne dokumente na PSG-ovu adresu i na kraju nisu imali vremena da se sve potvrdi i ozvaniči u papirologiji.

Dalje se navodi kako će se PSG žaliti Profesionalnoj nogometnoj ligi te da će nedosljednost Chelseaja navesti kao razlog zbog kojeg se posao nije završio na vrijeme, ali teško da im to može pomoći i jedino snažan lobi koji imaju u evropskom nogometu može im pomoći da ipak dođu do željenog pojačanja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()