Trener Reala gostovao u emisiji, a onda se uključio Ibrahimović: "Nemoj mi više tražiti da ti posuđujem novac"

Sarađivali zajedno u PSG-u

17.11.2022. 11:50
  • Podijeli:
zlatan ibrahimović, profimedia-1666591928175.webp Foto: Profimedia

Italijanski stručnjak i trener Real Madrida Carlo Ancelotti gostovao je u emisiji "Che tempo che fa" na italijanskoj televiziji Rai Tre.

Iako je Ancelotti osvojio sve što se moglo osvojiti na klupskom nivou, iako je jedini trener u historiji koji je osvajao svih pet najjačih evropskih liga, otkrio je da se pred svaku utakmicu osjeća loše, da se pojačano znoji i da srce brzo radi.

"Vodio sam 1.200 utakmica i svaki put mi se to dogodi. Kad počne utakmica, sve je drugačije. Nekad si barem mogao slaviti pogodak, a sad moraš čekati provjeru VAR-a" rekao je Ancelotti.

Tokom intervjua emitovan je i razgovor sa Zlatanom Ibrahimovićem, s kojim je Ancelotti sarađivao u PSG-u.

"Svaka ti čast za ono što si napravio i za ono što si osvojio. Ti si broj jedan. Imao sam veliku sreću što si mi bio trener, a ti si imao sreću što si me trenirao. Sreća je poznavati te jer si kao čovjek čak bolji nego kao trener. Volim te, ali nemoj mi više govoriti da nisi bogat i da ti moram posuditi nešto novca", kazao je Ibrahimović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()