Trener Al Nassra nasmijao odgovorom na pitanje o Ronaldu: Želio sam Messija

Slavni francuski trener na čelu tima iz Saudijske Arabije

27.12.2022. 12:55
  • Podijeli:
leo_messi - reuters-6398239597ba9.webp Foto: Reuters

Portugalac Cristiano Ronaldo će prema svemu sudeći postati novi igrač All Nassra iz Saudijske Arabije.

Navodno već ima ugovoren termin ljekarskog pregleda nakon kojeg bi trebao potpisati za bogati klub iz Saudijske Arabije.

Al Nassr je trenutno vodeća ekipa u prvenstvu Saudijske Arabije i deveterostruki prvak te zemlje. Posljednji naslov osvojio je u sezoni 2018./2019., a do novog ga pokušava dovesti bivši trener Lillea, Rome, Marseillea, Lyona itd., Rudi Garcia.

U posljednjem kolu Al Nassr je remizirao 2:2 s Al Hilalom, a Garciji je na konferenciji za medije postavljeno pitanje o Cristianu Ronaldu. Izbjegao je direktan odgovor na njega, a onim što je ponudio umjesto toga nasmijao je i sebe i okupljene: "Želio sam dovesti Messija iz Dohe."

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()