Traži se karta više: Veliko interesovanje za meč Crna Gora - Srbija

Od ranih jutarnjih časova, navijači Crne Gore čekaju u redovima, kako bi kupili ulaznicu za predstojeći regionalni derbi

25.03.2023. 11:59
  • Podijeli:
redovi za ulaznice Morača foto Anadolija-641ed3ff757b8.webp Foto: Anadolija

Ogromno je interesovanje navijača i ljubitelja fudbala za predstojeći meč 2. kola kvalifikacija za EURO 2024, između Crne Gore i Srbije, koji će se u ponedjeljak odigrati u Podgorici, javlja Anadolija.

Od ranih jutarnjih časova, navijači Crne Gore čekaju u redovima, kako bi kupili ulaznicu za predstojeći regionalni derbi, koji izaziva veliku pažnju sportske javnosti.

Šalteri za prodaju karata otvoreni su u 10 sati na biletarnici Sportskog centra “Morača”. Iz Fudbalskog saveza Crne Gore saopšteno je da će se ulaznice, dok ih bude na raspolaganju, prodavati danas i sutra, od 10 do 17 sati, kao i na dan utakmice od 10 časova pa do početka meča.

Cijene karata kreću se u rasponu od pet eura za južnu i sjevernu tribinu, 10 i 12 eura su karte za istok, dok je cijena karte za zapadnu tribinu 12, 15 i 20 eura.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se 27. marta, sa početkom u 20.45 sati, na Gradskom stadionu u Podgorici.

Crna Gora je u 1. kolu, sinoć kao gost pobijedila Bugarsku, dok je Srbija na svom terenu ostvarila pobjedu protiv Litvanije.​​​​​​​

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()