Transfer bomba na Gradskom stadionu u Banjaluci

"Bićemo znatno jači naredne sezone"

30.05.2023. 19:25
  • Podijeli:
Oliveira-6475cd6bf01bc.webp Foto: Promo

"Bićemo znatno jači naredne sezone. Naši skauti su širom Evrope i traže prava pojačanja za klub", poručio je Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac na zajedničkom ručku crveno-plavog tabora, a dan kasnije stiže i potvrda ovih riječi.

Na Gradskom stadionu u Banjaluci sprema se "transfer bomba", a Borčev dres uskoro će da zaduži Žoao Oliveira, nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske koji je prošao i sve omladinske selekcije te zemlje, nezvanično saznaje ATV od izvora bliskog klubu iz Platonove ulice.

Žoao Pedro Abre de Oliveira rođen je u Nionu, 6. januara 1996. godine, a igra na poziciji lijevog krila.

Minulu sezonu proveo je u Leikoesu, portugalskom drugoligašu, a tokom karijere nosio je i dres Lozane, Lucerna, te Lehije Gdanjsk.

Od Oliveire se očekuje da donese brzinu i probojnost u ofanzivi banjalučke ekipe, a paraf na ugovor trebalo bi da stavi u narednih nekoliko dana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()