Tegoba za Ronalda: Ne može naći kuhara, a nudi veliku platu

Portugalac traži radnu snagu

20.01.2023. 18:03
  • Podijeli:
Tan2023-01-0319501474_1 Kristijano Ronaldo AP PhotoAmr Nabil-63b57c85a0593.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Amr Nabil

Cristiano Ronaldo muči se s pronalaskom osobnog kuhara u svom pravom domu na portugalskoj rivijeri. Ronaldo je trenutno u Saudijskoj Arabiji, gdje igra za Al Nassr, za koji je potpisao na dvije godine i zaradit će oko 200 miliona eura, a ondje je u procesu pronalaska privremenog doma, no ima i problem kod kuće u Portugalu, gdje ne uspijeva pronaći radnu snagu.

Usporedno sa životom u Saudijskoj Arabiji, Ronaldo gradi svoj dom u Portugalu, gdje će živjeti s porodicom jednom kad se oprosti od nogometa. Ronaldo je 2021. godine kupio zemljište u Quinti da Marinhi i planira uložiti oko 20 miliona eura u izgradnju i pripremu imanja za lagodan život.

Ronaldo planira useljenje krajem juna ove godine, kad svi radovi budu gotovi i kad saudijska Pro liga završi sa sezonom, a do tada sve mora biti sređeno tip-top. No Cristiano je naišao na problem, ne može pronaći osobnog kuhara. Kako piše portugalski list Corriero da Manha, Ronaldo je dao oglas za mjesto batlera i to se mjesto zbog plaće od 5500 eura mjesečno vrlo brzo popunilo, ali ostalo je upražnjeno radno mjesto kuhara.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()