Talenat sa iskustvom iz Italije i Engleske pojačao Leotar

"Nadamo se da će Denis biti vrijedno pojačanje za nas u važnim utakmicama koje slijede"

09.09.2022. 15:21
  • Podijeli:
Denis Stojković_Profimedia.jpg Foto: Profimedia

Fudbaleri Leotara u nastavak sezone ući će jači za talentovanog Denisa Stojkovića.

Riječ je o ofanzivcu sa bogatim iskustvom. Igrao je za Olimpiju iz Ljubljane, Avelino, Partizan i Torino, a na "Police" stiže iz Rijeke. Prošao je omladinske selekcije Juventusa, Čelzija, Olimpije i LASK-a.

"Prošle godine kockice se nisu poklopile, ali ovoga ljeta Stojković je potpisao ugovor sa Leotarom do kraja sezone.
Nadamo se da će Denis biti vrijedno pojačanje za nas u važnim utakmicama koje slijede", objavili su Trebinjci. 

Leotar je u prvih devet kola osvojio tek sedam bodova, a ceh je platio trener Marko Vidojević koji je nakon poraza od Posušja sporazumno raskinuo ugovor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()