Sva tuga Čelsija u nekoliko kadrova iz tunela

"Uopšte nemamo nikakve aure u ekipi", bio je samo jedan od komentara

20.02.2023. 11:53
  • Podijeli:
chelsea-reuters-1663760740949.webp Foto: Reuters

Čelsi je za vikend još jednom razočarao svoje navijače jer je poražen na "Stemford Bridžu" od fenjeraša Sautemptona sa 0:1, a ovu utakmicu posebno je obilježio detalj iz tunela koji je pokazao tužnu sliku o londonskom klubu.

"Plavci" ove sezone igraju po principu toplo-hladno, a to su najbolje u subotu pokazali na svom terenu gdje su neočekivano poraženi od "Svetaca".

Sautempton se nalazi na dnu tabele i ove sezone igra očajno, ali igrači ovog tima uspjeli su da dođu do velika tri boda koji im je vratio nadu da mogu izboriti opstanak u Premijeršipu do kraja sezone.

Gosti su do pobjede došli u prvoj minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena kada je Vord-Praus sjajno pogodio za 0:1 i ispostavilo se konačan rezultat ove utakmice.

U centru pažnje našla se teška povreda koju je u finišu meča zadobio Cezar Aspilikueta, ali i nevjerovatan detalj iz tunela kojeg su kamere uspjele da snime prije početka utakmice i koji najbolje pokazuje sumorno stanje u ekipi "Plavaca".

Video je nastao kada su igrači londonskog kluba trebali izaći na zagrijavanje, a navijači Čelsija na društvenim mrežama komentarisali su istu stvar.

Mnogima je nevjerovatno kako se jasno vidi da u ekipi ne vlada baš najbolja atmosfera, te da sve djeluje toliko sumorno što je video iz tunela najbolje pokazao.

"Uopšte nemamo nikakve aure u ekipi", bio je samo jedan od komentara navijača na društvenim mrežama.

Nakon poraza od Sautemptona navijači su čini se okrenuli leđa i treneru Gremu Poteru i nadaju se da će mu klub uskoro dati otkaz jer je jasno da nije dorastao takvom zadatku, te da mu u Čelsiju ne ide onako kako se očekivalo.

Pored očitog primjera da je atmosfera u svlačionici i te kako loša u prilog mu ne ide ni činjenica da s pojedinim igračima nema uopšte nikakav odnos i da to sigurno kvari cijelu priču koju pokušava da stvori u klubu.

To se prvenstveno odnosi na Pjera-Emerika Obamejanga, ali i Rahima Sterlinga s kojim navodno takođe nije u najboljim odnosima u posljednje vrijeme.

Čelsi je nakon 23 odigrane utakmice tek deseti na tabeli sa 31 bodom i čini se da je plasman u Evropu iduće sezone sve dalji i dalji što dovoljno govori o lošoj sezoni na "Stemford Bridžu."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()