Sjajni Sead Kolašinac ponovo strijelac

Marseille je danas u 19. kolu francuske Ligue 1 ugostio Lorient i trenutno je 1:1

14.01.2023. 20:18
  • Podijeli:
sead_kolasinac - reuters-1667370091639.webp Foto: Reuters

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac ponovo je strijelac za Marseille.

Marseille je danas u 19. kolu francuske Ligue 1 ugostio Lorient i trenutno je 1:1.

Gosti su poveli u 29. minuti, ali je Marseille u 38. uspio da se vrati. Cengiz Under je centrirao, a Kolašinac glavom loptu sproveo u mrežu Lorienta.

Kolašinac je bio strijelac i nedavno protiv Toulousea (6:1) i zacementirao je svoje mjesto u prvih 11 slavnog kluba, te iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje partije.

Marseille je trenutno treći na tabeli i nastoji pobjedom zadržati priključak za PSG-om i Lensom.

Golovi Kolašinca svakako raduju i novog selektora Zmajeva Faruka Hadžibegića pred mečeve koji nas očekuju u martu.

Nedavno je našeg defanzivca hvalio i trener Marseillea, bivši hrvatski reprezentativac Igor Tudor.

"Drago mi je zbog Kolašinca. Presretan sam iskreno. Pokazao je da može igrati na poziciji koju smo zamislili. Mislim da će biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu", rekao je Tudor.

Prije nedavne magije protiv Toulousea bh. reprezntativac je pogodio i u velikom derbiju protiv Monaca, pa sada ima tri kola u Ligi 1 uz jednu asistenciju.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()