Selektor Švedske pozvao Ibrahimovića u nacionalni tim

Ibrahimović se nalazi na spisku igrača za mečeve protiv Belgije i Azerbejdžana

15.03.2023. 15:35
  • Podijeli:
zlatan ibrahimović profimedia-6411c6dea6b66.webp Foto: Profimedia

Selektor reprezentacije Švedske Jane Anderson saopštio je danas da se fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović nalazi na spisku igrača za mečeve protiv Belgije i Azerbejdžana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. godine u Njemačkoj.

Ibrahimović (41) je posljednji meč za selekciju Švedske odigrao u martu prošle godine protiv Poljske. 

Fudbaler Milana se krajem februara vratio na teren, pošto je pauzirao devet mjeseci zbog operacije koljena.

"Zlatan je odigrao tri meča za Milan i u pristojnoj je formi, iako je dugo bio odsutan. Mislim da on može mnogo da doprinese našem timu. Prije svega na terenu, ali i van njega", rekao je Anderson, prenosi zvanični sajt Fudbalskog saveza Švedske.

Ibrahimović je za reprezentaciju Švedske odigrao 121 meč i postigao je 62 gola.

Švedska će 24. marta na svom terenu igrati sa Belgijom, a tri dana kasnije gostovaće Azerbejdžanu. Pored Švedske, Belgije i Azerbejdžana u grupi F kvalifikacija za EP 2024. se nalaze još Estonija i Austrija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()