Sada je i zvanično: Miloš Milojević više nije trener Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da prekida saradnju sa Milošem Milojevićem, trenerom prvog tima

18.05.2023. 17:39
  • Podijeli:
milos_milojevic-646646602d022.webp Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zvezda i Milojević su sarađivali u ovom svojstvu od prošlog ljeta kada je mjesto trenera napustio Dejan Stanković. I sarađivaće samo do kraja ove sezone u kojoj Zvezda brani trofej u Kupu 3. juna i završava Superligu 27. maja utakmicom protiv Novog Pazara.

Već nedeljama unazad se pisalo da prvotimce preuzima Barak Bahar, koji je ove sezone vodio Makabi iz Haife i sa tim klubom osvojio titulu prvaka Izraela.

Iz Zvezde su se zahvalili Milojeviću na svemu što je do sada učinio, a osvojio je titulu prvaka, šestu zaredom, 34. ukupno i doveo je tim do finala Kupa Srbije.

U tom finalu će Zvezda igrati protiv Čukaričkog. Milojevićev tim je u Ligi Evrope zakazao, pošto je ispao u grupnoj fazi tog takmičenja, boreći se za mjesto u nokaut fazi sa Monakom, Ferencvarošom i Trabzonom.

„Fudbalski klub Crvena zvezda obavještava javnost da ugovor sa šefom stručnog štaba Milošem Milojevićem ističe završetkom ove sezone. Naš klub iskazuje zahvalnost na sjajnoj saradnji i uspesima koje je talentovani stručnjak postigao“, saopštili su iz Zvezde.

Milojević se zahvalio klubu na svemu što mu je pružio kao mladom treneru i naveo da je sa klubom imao izuzetnu saradnju.

Sada je jasno da on neće voditi tim u Ligi šampiona, u koju su se crveno-bijeli direktno plasirali osvajanjem domaćeg prvenstva u Superligi, piše Nova.rs.

„Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu“, rekao je Milojević, a prenio klupski sajt.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()