Ronaldo od novog kluba traži dovođenje svog velikog prijatelja

Ponovo u istom dresu

06.01.2023. 10:08
  • Podijeli:
ronaldo_pepe  reuters-63b7e4ba161c7.webp Foto: Reuters

Cristiano Ronaldo novi je igrač saudijskog Al Nassra. Potpisao je ugovor na dvije i pol godine te će mu godišnja plaća iznositi oko 200 miliona eura, no u taj je iznos uključen i komercijalni dio ugovora.

Portugalac je već počeo djelovati u novom klubu pa je od uprave zatražio dolazak sunarodnjaka i bivšeg saigrača Pepea.

Stoper Pepe (39) igra za Porto, s kojim ima ugovor do ljeta ove godine. Ronaldo želi da Al Nassr odmah dovede Pepea. Ronaldo i Pepe su veliki prijatelji još iz doba zajedničkog igranja za Real Madrid.

Pepe je za Real igrao od 2007. do 2017. godine te s Ronaldom osvojio brojne trofeje. Al Nassr će, piše Marca, poslušati Ronalda i dovesti još jednu veliku portugalsku zvijezdu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()