Real odustaje od Haalanda, okreće se Kaneu

Španski mediji objavili senzacionalne informacije

31.05.2023. 10:00
  • Podijeli:
harry kane reuters-6476fd5c46cf4.webp Foto: Reuters

Španski list AS tvrdi kako Real Madrid nastavlja procjenjivati opcije koje ima za pojačanje na poziciji 'devetke'.

Pred Kraljevskim klubom su dvije opcije. Prva je kupiti renomiranog napadača, koji će sigurno koštati iznad 100 miliona eura, a druga je da se odluči za nekoga jeftinijeg, bilo da je riječ o mladom napadača ili nekome ko je pri kraju karijere, ko bi poslužio kao rješenje do ljeta iduće godine kada bi Erling Haaland i Kylian Mbappe postali realnije opcije.

Popis eventualnih rješenja u opciji renomiranog napadača suzio se na tri imena, a to su Dušan Vlahović, Goncalo Ramos i Harry Kane.

Kako piše AS-ov Marco Ruiz, favorit ljudi u Realu je Kane za kojeg Tottenham traži 115 miliona eura i otvoreniji je prema ideji da ga proda stranom klubu, više nego nekom od ligaških rivala.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()