Pulišić: Biću spreman za meč sa Holandijom

"Divno je kada je jedan od vaših najboljih fudbalera ujedno i jedan od onih koji najviše rade", rekao je selektor SAD

30.11.2022. 11:05
  • Podijeli:
Kristijan Pulišić-1669802426404.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Američki fudbalski reprezentativac Kristijan Pulišić potvrdio je da će biti spreman za meč osmine finala na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv selekcije Holandije, prenosi BBC.

Pulišić je postigao jedini gol za svoj tim u pobjedi nad Iranom u meču 3. kola grupe B na Mundijalu u Kataru. On se povrijedio prilikom postizanja gola u sudaru sa golmanom Irana Alirezom Beiranvandom.  Američki fudbaler je zamijenjen, a potom je prebačen u bolnicu. 

"Ponosan sam na svoje saigrače. Biću spreman za subotu, ne brinite se", objavio je Pulišić na društvenim mrežama.

Utakmica osmine finala SP između Holandije i SAD biće odigrana u subotu od 16 sati.

Selektor SAD Greg Berhalter tvrdi da je razgovarao sa fudbalerom Čelsija.

"Morali smo da razgovaramo sa njim, dobro je raspoložen. Divno je kada je jedan od vaših najboljih fudbalera ujedno i jedan od onih koji najviše rade", rekao je Berhalter.

Pulišić je odigrao 54 utakmice za američku reprezentaciju i postigao je 21 gol. On je član Čelsija od 2019. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()