Prihvaćena ponuda: Zmajevi igraju u Sankt Peterburgu

Članovi Komiteta za hitna pitanja FSBiH sa pet glasova za i jednim protiv odlučili da Zmajevi idu na megdan Baćuškama 19. novembra.

09.09.2022. 18:04
  • Podijeli:
Zmajevi_Armin Durgut Pixsell.jpg Foto: Armin Durgut / Pixsell

Fudbaleri Bosne i Hercegovine odigraće u novembru prijateljsku utakmicu protiv Rusije.

Članovi Komiteta za hitna pitanja FSBiH danas su sa pet glasova za i jednim protiv odlučili da Zmajevi idu na megdan Baćuškama 19. novembra.

Protiv je bio Irfan Durić, koji je od kolega tražio da o svemu odlučuje kompletan Izvršni odbor.

"Ako budem preglasan, znaćete, tražio sam da sve unese u zapisnik. Smatram da treba biti mudar, da se donese odluka koja je najbolja za BiH. Koliko je pametno igrati sa Rusijom razumijemo se mi koji to razumijemo, ali imamo ovdje manjkavost, koja nas dovodi u dilemu. Imamo dokument od UEFA da ta utakmica nije sporna”, rekao je Durić.

Osim Durića, Komitet za hitna pitanja čine još Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa.

Za donošenje odluke bilo je potrebno minimalno pet glasova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()