Pojačanje: Damir Hrelja novi fudbaler Borca

“Čast je doći u tako veliki klub i zahvalan sam vodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Nadam se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve, a ja ću dati sve od sebe na terenu da to i uradim.”, rekao je Hrelja

10.06.2023. 16:30
  • Podijeli:
damir_hrelja_FK borac 1-64848315ea382.webp Foto: FK Borac

Damir Hrelja novi je fudbaler Borca, a u Banjaluku je došao iz redova Igmana.

Rođen je u Goraždu, 13. oktobra 2001. godine, a u rodnom gradu napravio je svoje prve nogometne korake.

Sportski put ga je odveo u Željezničar, a potom i u ekipu Igmana za koju je prošle sezone odigrao 32 premijerligaške utakmice uz četiri postignuta gola i četiri asistencije.

“Čast je doći u tako veliki klub i zahvalan sam vodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Nadam se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve, a ja ću dati sve od sebe na terenu da to i uradim.”, rekao je Hrelja koji igra na poziciji desnog krila.

Damir stiže u ponedjeljak na “prozivku”, a neke od novih saigrača već vrlo dobro poznaje.

“Dobro poznajem Envera Kulašina, s kojim sam igrao u Željezničaru. Znam da je ekipa jako dobra, da su svi korektni, tako da očekujem odličnu saradnju. “, kaže Hrelja.

Uprava kluba očekuje da Damir nastavi s dobrim igrama u novoj sezoni.

“Želim Damiru poželjeti dobrodošlicu u naš klub i grad. Sigurni smo da je on igrač koji će igrati važnu ulogu u predstojećoj sezoni i pun pogodak za naš klub. Odigrao je sjajnu sezonu na Igmanu i vrlo lako smo dogovorili njegov transfer u Borac. Nastavljamo sa radom na formiranju tima za narednu sezonu, a u narednim danima očekujemo uvođenje još nekih novih igrača”, rekao je Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()