Pogledajte kako izgleda vila u kojoj će Ronaldo živjeti u Saudijskoj Arabiji

Portugalac napustio fudbal u Evropi

04.01.2023. 09:53
  • Podijeli:
cristiano ronaldo - reuters-63b53e824a75c.webp Foto: Reuters

Portugalac Cristiano Ronaldo jučer je zvanično predstavljen kao novi igrač saudijskog Al Nassra, te tako postao najplaćeniji fudbaler svijeta.

Posebno je zanimljivo medijima bilo gdje će Ronaldo živjeti tokom svog boravka u Saudijskoj Arabiji.

Daily Mail piše da će Ronaldo živjeti u Riyadu, glavnom i najvećem gradu Saudijske Arabije, a dvorac u kojem će boraviti ima čak osam spavaćih soba, ali i tri manje vile u istom dvorištu. Tako će Portugalac moći ugostiti cijelu ekipu Al Nassra ako baš poželi.

Osim toga, dvorac je procijenjen na 14 miliona eura, a ima i olimpijski bazen te vodopad odmah na ulazu u kuću.

Nalazi se u Al Muhamadijahu, jednom od najprestižnijih kvartova u Riyadu, a Ronaldova djeca ići će u internacionalnu školu u Al Nahelu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()