Pogledajte gol Kolašinca kojim je već postavio lični rekord

Naš reprezentativac je, iako je defanzivac, već na broju od četiri pogotka u ligi ove sezone

06.03.2023. 09:45
  • Podijeli:
sead-kolasinac-pixsell.jpg

Bh. nogometaš Sead Kolašinac novim pogotkom donio je pobjedu Marseilleu na teškom gostovanju u derbiju kod Rennesa rezultatom 1:0, a uspio je to nakon što su protivnika uhvatili na spavanju i nakon jednog slobodnog udarca došli do gola.

Pobjedu svom timu donio je pogotkom iz 57. minute. Bila je to uigrana akcija nakon slobodnog udarca, kada su uhvatili odbranu Rennesa na spavanju.

Cengiz Under je s desne strane ubacio loptu za bh. reprezentativca, kojem nije bilo teško da pogodi mrežu Rennesa. Ostao je sam na drugoj stativi, nakon čega je loptu poslao u mrežu.

Naš reprezentativac je, iako je defanzivac, već na broju od četiri pogotka u ligi ove sezone.

Od početka karijere nije imao takav učinak, a najviše pogodaka (tri) imao je u posljednjoj sezoni u Schalkeu, prije odlaska u Arsenal. Iako je bek, trenutno je treći strijelac svog tima u ligi ove sezone.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()