Pobjeda za Ćorića: Borac minimalcem srušio Leotar

Crveno-plavi trijumf su posvetili saigraču Dini Ćoriću kojem je u saobraćajnoj nesreći poginula majka

14.11.2022. 15:02
  • Podijeli:
Fudbaleri Borca-1668442054892.webp Foto: FK Borac

Fudbaleri Borca kao gosti su porazili Leotar sa minimalnih 1:0, u utakmici 18. kola Premijer lige BiH.

Crveno-plavi trijumf su posvetili saigraču Dini Ćoriću kojem je u saobraćajnoj nesreći poginula majka.

Čovjek odluke u tvrdoj utakmici na teškom terenu trebinjskih "Polica" bio je Milan Spremo, koji je u 64. minutu zatresao mrežu za velika tri boda koja su Banjalučane dovela na diobu drugog mjesta sa Širokim Brijegom.

"Čestitam igračima na pobjedi. Znali smo da će biti teška utakmica i da će na ovom terenu biti teško doći do nekih prilika. U prvom poluvremenu smo nismo iskoristili neke prilike za postizanje gola, dok smo u drugom iskoristili jednu situaciju i na kraju smo stigli do slavlja. Slijedi Zrinjski. Imamo šest dana do meča, idemo se spremiti, odigrati tu posljednju utakmicu najbolje što možemo i nadamo se povoljnom rezultatu za nas" istakao je trener Vinko Marinović.

Klub je uputio i saučešće svom prvotimcu:

"Našem dragom Dinu Ćoriću i njegovoj porodici želimo da uputimo iskreno saučešće zbog tragedije koja ih je zadesila i bolnog gubitka voljene mu majke. Teško je pronaći riječi koje bi mogle da opišu tugu koja je zadesila sve u FK Borac. 
Dino, uz tebe su sve naše misli i podrška, i duboko saosjećamo u tvom bolu".

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()