Pique objasnio kontroverznu fotografiju s Ibrahimovićem

"Na toj fotografiji smo na klupskom parkingu. Tu su moj automobil i tu su novinari"

02.03.2023. 12:45
  • Podijeli:
Ibrahimovic_Pique_foto_TW-640070d98515e.webp Foto: Twitter/Football Tweet

Prošlo je 13 godina otkako su Gerard Piqué i Zlatan Ibrahimović bili protagonisti fotografije koja je izazvala mnogo kontroverzi i pometnje, a šta se dogodilo tog dana na klupskom parkingu, kada su obojica igrali za Barcelonu, pojasnio je i sam bivši španski igrač.

Pique i Ibra stajali su vrlo blizu, u pomalo nezgodnoj situaciji, kao da će se poljubiti, a tokom razgovora sa Ibai Llanosom u emisiji After Kings na Twitchu, Piqué je upitan o toj čuvenoj fotografiji i nije se ustručavao da kaže svoju istinu.

"Na toj fotografiji smo na klupskom parkingu. Tu su moj automobil i tu su novinari. Da sam mogao da poljubim Zlatana, to definitivno ne bih uradio na parkingu kluba. Fotografija je totalno izvučena iz konteksta. Najbolja od svega bila je Zlatanova reakcija", nasmijao se Pique.
Nakon što je fotografija objavljena, novinarka je švedskog napadača pitala da li je gej, a Ibra je u svom stilu odgovorio:

"Ne, ne, ti i tvoja sestra možete da dođete sada i da vam dokažem da nisam gej", rekao je tada Ibra.

Pique je još ranije za časopis FourFourTwo rekao da je to bio nesporazum i da je Zlatanu samo prišao da mu čestita nakon izlaska njegove autobiografije, nakon čega je fotograf napravio fotografiju u trenutku kada su se rukovali.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()